30/5

Sitter och skummar igenom engelska gramatikhäftet och kollar på tv, har prov i morgon och borde ha pluggat mera än vad jag gjort, men så är det ju typ alltid så. Har precis börjat småpacka inför stockholm, vilket känns helt jävla underbart, 3 dagar kvar och sen sitter vi där på tåget mot stockholm. Jag tror fasen att den kommande helgen kommer bli en av dom bästa i mitt liv, har en riktigt good feeling asså.


dennis jonsson är den bästa människan på denna jord och jag älskar honom helt sjukt mycket

Happy birthday! :D



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE VÄN, LOVE YOU

bildbomb

saknar älskar längtar






 


25 maj

Jag är ju inte dirket aktiv när det gäller blogguppdatering, haha. Men jag har verkligen inte haft tid, lust, ork, osv. till att skriva.

Kan ju börja med att säga att jag mår finfint, underbart att det snart är sommarlov och bara typ en vecka kvar tills jag och Magdalena åker till stockholm, det kommer va fett nice!

I helgen så softade jag med underbara människor, i fredags va jag i skövde med Jenny & Maggan och shoppade lite, köpte mig en klänning, en skjorta och en mascara. Sen på kvällen åt jag och Jenny pizza sen åkte jag och Dennis hem till honom.

I lördags gick jag och Dennis upp klockan nio för att sedan åka upp till Ållevi för Dennis spela match tjugo i tio, trodde vi. Vi stod där och kolla på när de andra korpenlagen spelade och kunde inte se någon som spela i Dennis lag. Så visade de sig att dom spelade tjugo över tio. haha, så vi gick upp typ 40 min tidigare och stressade sönder totalt i onödan. På kvällen kom Magdalena, Julia & Jenny till mig, vi åt tacos och sjöng singstar hela kvällen lång. Mycket trevlig kväll.

Idag har det varit friluftsdag, och det var beach volley som gällde, men dock dåligt väder, så det va inte så jävla kul att stå där i regn och blåst och spela, menmen, vi vann ju våran grupp så (y) Efter vi spelat gick vi till sibylla och käka, sen snabbt hem för att sedan ta ett låååångt skönt bad, DET kan varit det skönaste jag gjort på länge. Nu ligger jag här och har precis pluggat in alla engelska glosor för kapitel två, nu är det bara kapitel fem också. Ska göra två engelska prov som jag missat denna veckan för att rädda mitt betyg så det är väl bara att plugga på. Det skulle inte förvåna mig om jag skulle åka på en förkylning efter denna dag i regn och kyla. Men det passar sig absolut inte nu så det får vi väl hoppas på att jag slipper.

Nu ska jag nog ta mig en powernap och sedan plugga vidare.

9/5

Helgen har varit bra. Börja med att fira victor i fredags som fyllde 17 =) Grattis igen. Hade en mycket trevlig kväll. Sen åkte jag & Lina in till stan runt halv tolv igen, så drog vi en pizza på valentino sen vandra vi hemåt och sov. Sen lördagen hade vi tänkt att vi skulle kolla på när Dennis, Kalle & Martin spela korpen. Så först spela kalle tjugo över tio, vi satt där på en gräsplätt som två töntar under vårt värdelösa paraply och frös ihjäl typ. Efter kalles match skulle vi kolla på Dennis, så stod vi där och vänta, men ingen Dennis kom, så visade det sig tydligen att han spelade tjugo i tio och vi trodde han spela tjugo i elva, haha. Så jag och lina gav upp och gick hem och kolla på Svanprinsessan & Spirit istället, hihi. Sen åkte lina hem runt tre och jag  la mig och sov i några timmar tills Dennis kom, så kolla vi på tv och sen sov vi tidigt. Idag har jag bara sovit och tagit det lugnt =)

I morgon ska jag tillbaka till skolan, va inte där nånting förra veckan så det är ju nästan så man längtar lite. Sen går vi ju bara i morgon och på tisdag sen är vi lediga onsdag, torsdag & fredag, UNDERBART! Grattis Laila som fyllde år igår med! :D

i love you



8 månader <3

blö

JAG HATAR ATT VARA SJUK!




sjukling

Jomen det är jättekul att ha halsfluss, speciellt när det är så fint väder ute. Eller inte. Men jag får väl tänka på att om en månad sitter jag och maggan på tåget till stockholm, där vi tillbringar 4 dagar, där vi ska på  acdc konsert, tillbringar en dag på gröna lund och shoppar loss :D NICE!


lördag 1 maj

Sitter just nu hos Dennis, har ett litet minilan, haha. Har precis ätit och nu sitter jag och väntar på att Dennis ska komma hem igen, han skjutsar joel. Gårdagen var helt okej, lite grillkväll med härliga tjejer och träffade massa goa människor. Men mådde inte allt för bra på kvällen och frös väldigt mycket så det blev inte särskilt sent för min del. Nu ska jag se på tv =) HOYYYY

RSS 2.0