looooov

Som vanligt går lovet jätte fort, det är redan onsdag, halva lovet har lixom gått och det känns som vanligt som man inte hunnit göra särskilt mycket. Men jag kan ju berätta lite om vad jag hunnit med iallafall.

I fredags åkte jag hem till mamma, vi gjorde tacos & kollade på let's dance finalen och hade det trevligt. Sen i lördags va det tävling, två finaler. Kom trea i serien & 9a i förbundet, helt okej ändå, var inte alls taggad och trodde att det skulle gå åt pipsvängen. Sen i lördags kväll vare fest som stod på schemat. Jag och jenny fixade oss hos mig, sen drog vi med ett härligt gäng hem till Martin. En mycket trevlig kväll blev det. Söndagen blev slapp hela dagen lång och måndag också. Igår var jag hemma hos mamma och pappa, städade lite och så, sen åkte jag in till staden igen. Sedan tillbringade jag kvällen med Lina & Maggan.

I morse vaknade jag & Lina klockan nio, trötta och förkylda. Sen åkte vi hemåt vid halv elva. Sen idag har jag bara städat hela dagen, och duschen jag tog idag va nog det skönaste jag gjort på väldigt länge, kände mig direkt mycket friskare efter den. Sen har jag skrivit ihop en shoppinglista eftersom jag & lina ska till ullared i morgon (förhoppningsvis).

Helgen ser ut att bli mycket bra. Förhoppningsvis fest på både fredag & lördag, i liiiiike.

Nu ska jag se klart på top model och sen ska jag fixa lite inför i morgon, PUSS

24/3-10

Sitter just nu och lyssnar lite på takida, dom är ju så jävla bra. Mått dåligt hela dagen, ont i huvudet och trött, men det beror väl på nattens dåliga sömn. Jag hatar att jag är så himla mörkrädd haha, ligger och inbillar mig saker hela tiden. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag för några dagar sen vaknade och det va tänt i både hallen och toaletten och jag är 110% säker på att jag släckte där innan jag gick och la mig, men jag gick antagligen i sömnen, förhoppningsvis iallafall. Så ja, jag somnade inte för än runt ett i natt, och har vaknat x antal gånger. Jag drog mig till skolan iaf, och där började dagen med medicinsk grundkurs, sen hade vi matte, sen vare musik grej i medborgarhuset och sen sist bild. Efter skolan gick Lina med mig hem en sväng, skulle egentligen åkt hem till mor & far, men sket i det för jag orka inte så det får bli i morgon i stället. Helgen kommer bli en lugn helg, som det ser ut nu iaf. På fredag ska jag tillbringa kvällen med min mamma med godmat och tvtittande. och på lördag ska jag tävla, två finaler som gäller, får väl se hur det går. Sen lördag kväll är inte planerad ännu, får väl bli som den blir, söndag ska jag och dennis till skövde och shoppa iallfall =) Nu ska jag fixa käk, have a good night.


23/3-10

Hallåhallå!

Tisdag den 23 är det i dag då om någon missat det, får väl passa på att säga grattis till Jenny som fyller 17 idag :) GRATTIS.  Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att Dennis ska komma hit. Vi ska väl bara chilla som vanligt, men känner för hälsoslingan, men känner dock inte lika mycket för regnet. Dagen har gått ganska segt, eller ja förmiddagen, då vi hade en lektion på tre timmar så det kanske inte är så konstigt om den gick segt.

Det är verkligen underbart när man vet att man inte har någonting att göra, lägenheten är städad, sängen är bäddad, inga läxor/prov att plugga till, i like it. Det enda som fattas är ett bad, men får väl unna mig detta senare i kväll. Och nu är det bara tre dagar kvar till lov, DET är fan underbart.

Nu kom Dennis så nu ska vi se på film eller något :) PUSS


21/3-10

Dåligt bloggande här haha. Helgen har iaf varit riktigt go. I fredags så vare tävling hela kvällen, och vi vann (y) härligt. Åkte med Dennis in till stan och sov hos honom =) Sen igår åkte jag, Dennis och Lina till tidaholm på uf mässa. Mycket fina saker, och fick med mig ett armband hem. Sen vare fest, en riktigt lyckad en, tack alla goingar som gjorde den kvällen :) Idag va det tävling igen, och det gick väl sådär, kom trea. Sen in till stan och chillachillachillachilla. Så nu sitter jag här och väntar på att Dennis ska komma hit. Blir nog sova ganska tidigt ikväll, riktigt trött.

DENNIS ÄS BÄST!



söndagsmys

Halloj!

Helgen är redan över typ, fan va fort det går, men det sitter inte fel med studie dag i morgon. Då ska jag, Lina, Dennis & Kalle tillbringa hela dagen på skövde arena, härligt.
I fredags åkte jag in till stan igen, så åkte jag och Dennis och solade på Meddo, riktigt skönt. Efter det åkte vi hem till honom och åt tacos och så, sen kika vi lets dance och chillade lite sisådär. Lördagen spenderades med Lina och Maggan, vi åt gott och kollade melodifestivalen och efter det tillbringades några timmar med Måns och hans kompisar. Idag vaknade vi redan runt nio, så är ganska trött just nu, men funderar på att ge mig ut och gå en sväng, även svänga in på meddo igen och sola en stund, det är ju så skönt. Får se hur jag gör, men nu ska jag iaf ge mig ut, HA DET BRA! HOY


AC/DC 3 juni sthlm

I LIIIIIIIIIIKE!


måndag

Happ, då va den helgen över, går lika fort som vanligt. Men helgen har iaf varit lugn & bra, i fredags åkte jag in till stan igen, på kvällen åt jag och Dennis på Aroy, mycket gott! I lördags åkte jag & Lina till skövde och shoppade, fick med mig två par skor, en cardigan, en kjol, leggins, ett halsband & en ring hem, eftersom jag inte hade planerat att köpa något speciellt alls så är jag väldigt nöjd. På kvällen blev det mys med Dennis. I går tvättade jag & var en stund med Lina, blev även en lång promenad och sedan kom pappa och hämtade mig igen så åkte vi hem till mammsen och pappsen, där jag förövrig sover under min praktik.

Idag va man tillbaka på dagvården, väldigt chill som vanligt. Dagarna går väldigt fort där, riktigt skönt. Nu har jag precis lagt mig, sjukt trött nu för tiden så brukar somna redan runt halv tio/tio, men trots det så är jag ändå trött på dagarna, jaja that's life. I morgon börjar jag halv nio som vanligt och efter praktiken funderar jag på att dra och sola en sväng, skulle va skönt. Tänkte ta tag i mitt liv och gå en lång promenad med. Menmen, får väl se vad jag känner för att göra i morgon. Nu ska jag iallafall sova, godnatt!


puss

Jaha, då har man börjat praktiken då. Redan gått en halv vecka typ, går hur fort som helst. Är iallafall i Floby på dagvården, funkar helt okej, jävligt soft. Ska vara där hela vecka tio också, sen vecka elva börjar skolan igen.

Idag har det varit en underbar dag, bara tagit det lugnt. Kom hem runt halv fyra, hoppa in i duschen, bakade muffins, sedan tog jag mig en muffins och kollade twilight, nice. Har också suttit och kollat utlandsresor, jag och dennis kanske drar iväg en sväng. Skulle va underbart, längtar utomlands sjukt mycket, synd bara att det kostar pengar, höhö. I morgon ska jag, mor och far åka till skövde, ska äntligen köpa gardiner till lägenheten, haha, kanske är dags nu ja. Sen efter det ska jag vara med Dennis.

Helgen som kommer blir en lugn helg, inget speciellt planerat förutom shopping med Lina på lördag, I LIKE!



<3 ett halv år i morgon med Dennis, I LOVE YOU!

RSS 2.0