backen

Nu ska jag och Dennis iväg och åka skidor, wiiihoooo det va längesen. Skriver sen igen om jag överlever.

söndag

Redan söndag, skola i morgon, får ångest av tanken. Jag sitter iallafall just nu och pluggar engelska, har prov i morgon. Helgen har varit jätte bra. I fredags kom Lina hit, så chilla vi åt pizza och lite sånt. Och igår va jag med Dennis. Nu är det en vecka i skolan och sen praktik i två veckor, fick väl inte roligaste praktik platsen men får väl duga. Sen efter två veckors praktik så är det bara två veckor i skolan och sen lov igen, underbart. Och det känns som dom här veckorna kommer gå hur fort som helst och sen när vi har haft påsklovet så är det redan april, herregud va fort tiden går. Nu ska jag äta melon & plugga vidare, ha en nice kväll.


lysekil

Nu är jag hemma igen. Har varit tre jätte mysiga dagar med Dennis i lysekil. På vägen till Lysekil i tisdags stannade vi på torp och tänkte shoppa lite, jag köpte mig äntligen en klocka, hitta precis en sån jag velat ha. Sen gick vi in på hm, så va det 20% på valfritt plagg, så då kände man sig nästan tvingad att köpa något, letade hur länge som helst, men hitta inte något som jag fastnade för, till slut köpte jag ett läppglans, haha. Sen vidare till Lysekil, vi åkte direkt och åt pizza, sen handlade vi och sen åkte vi till huset. Vi gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt och kollade på os.

Igår gick vi upp runt halv elva, åt frukost, och sen gick vi ut på en promenad, vi gick till ett badställe/hamn och hade picknick, övervann min rädsla att gå på fruset hav, läskigt men jag överlevde. Efter en mysig picknick gick vi hemåt, väl hemma tände vi brasan och myste. Kvällen bestod av god mat & os tittande.

Idag vaknade vi runt tio, vi gick upp, åt frukost & sedan städade vi för fullt. Runt ett kom vi ivåg hemåt, det blev iallafall en händelserik hemresa. Efter vi ätit på donken va det en surkärring som påstod att Dennis kört in i hennes bil, vi var nära på att krocka med en annan kärring som kör ut mitt framför oss och ja, det va väl det som hände, haha. Har i alla fall haft tre underbara dagar med Dennis, jag älskar dig baaaby, vad skulle jag göra utan dig? <3


Dennis på färgan

<3

Ja, det va här jag övervann min rädsla, men jag får väl erkänna att jag var ganska rädd.

Här slog vi oss ner och fikade, haha.

möms

JAG ÄLSKAR DIG!

tisdag

Godmorgon. Sitter just nu och fixar mig & ska snart äta frukost. Sen kommer Dennis och hämtar mig vid elva, så drar vi till lysekiiiiil, underbart. Jag kommer inte ha någon dator tills på torsdag, så inget bloggande. Men på torsdag lär det komma ett inlägg med mycket bilder, tror jag iallafall =) så håll koll.

lov

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft tid till att blogga. Helgen har gått fort som vanligt, men den har varit bra. I fredags var jag med Dennis, vi åt tacobuffé på terrassen sen åkte vi hem till mig och kollade på tv och chillade. Sen i lördags kom lina till mig, vi softade och va ute på en mysig kvällspromenad. Sen igår var det ju alla hjärtans dag, vi chillade hela dagen & på kvällen kom även Kalle. Vi myste till det med tv & god mat. Och idag vakna jag & Lina klockan nio, vi gick upp och åt frukost. Sen gick vi hälsoslingan på hela 8 km, inte dåligt. Nu sitter jag hemma med mammsen och pappsen. I morgon drar jag & Dennis till Lysekil, och på vägen drar vi shoppingrundor i trollhättan & torp.


Såhär gottade vi oss, + lite vitlöksbröd & kex med ost.

torsdag

Jahapp, redan torsdag. Veckorna går så sjukt fort, vilket är underbart. Mindre underbart är att helger går fort dom med. Idag var det en chill dag i skolan, börja 08.00 & sluta 12.15. Så jag gick hemåt, och efter en stund kom linafina hit. Efter hon gått tog jag mig en dusch, och sedan vandrade jag till tågstationen, så åkte jag till floby, tränade & sedan åkte tillbaka till stan. Idag har jag varit en riktigt nyttig människa, får hoppas jag fortsätter så med. I morgon är det sista dagen i skolan, och sen är det looooov, underbart.

Nu ska jag fixa lite, sen ska jag nana. GOODNIGHT!

onsdag

Va i skolan idag igen då, ganska skönt faktiskt. Men gick hem efter andra lektionen, hade jätte ont i magen och huvudet, men efter en powernap så blir allt bra. Dennis kom hit vid fem, så har vi chillat och så. Och nu har vi varit ute och gått i 40 min & nu kollar vi på tv & dricker te. Så nu ska alltså mitt nyttiga liv börja, undra hur länge detta kommer att hålla..

Nu ska vi fortsätta kolla på tv & sen ska vi sova. Ha en bra kväll, PUSS


Dennis <3

plugg

Jävlar vad fort dagarna går, när jag är hemma brukar jag tycka att dagen/dagarna går jätte sakta, men denna dagen har gått hur fort som helst. Har typ pluggat hela dagen, och nu sitter jag och pluggar fortfarande. Ska bli skönt med lov nu. Hatar när man har typ 3 prov + inlämningar, hur fan ska man hinna med allt. Jaja, har även tränat på motionscykeln idag, en halv timmes träning, sköntskönt. I morgon ska jag iallafall till skolan igen, så länge jag får tillräckligt med sömn inatt, men det tror jag. Och sen i morgon ska jag va med Dennis, vi hade tänkt att gå hälsoslingan, och det hoppas jag att vi gör med.

Har även spammat ACDC låtar för fullt idag, taggar som fan till konserten i juni. Ska bli så sjukt roligt. Jag älskar konserter, inte för jag varit på så överdrivet många. Men sådär stora konserter, typ som ACDC är något som alla borde få uppleva, herregud vilken känsla det är, helt obeskrivligt. Första "stora konserten" jag va på va Bruce Springsteen 08 på ullevi, och jag kan väl inte påstå att jag lyssnar på honom, inte alls faktiskt, men trots det så är det sån jävla känsla, ja underbart iallafall. Och nu i juni ska jag & maggan på ACDC för andra gången, i stockholm. Det kommer va så underbart, + att vi inte bara åker på konsert utan tillbringar en hel helg i Stockholm, så vi åker dit på torsdagen den 3 juni, konsert på kvällen, sen sover vi hos Maggans syster på söööööööder, så på fredagen drar vi grönan & sen sover vi hos Maggans syster till söndag då vi åker hemmåt. UNDERBART.

tisdag

Är hemma från skolan idag, hade så fruktansvärt ont i magen i natt så det har inte blivit många timmars sömn. Jag hatar att vara hemma från skolan, även om det kan va skönt att få lite sovmorgon så är det så fruktansvärt tråkigt sen. Man sitter hemma, ingenting att göra + att man missar massor i skolan. Jaja, nu ska jag sluta låta som en jävla nörd.

Nu är det snart lov då, äntligen. Har inget direkt planerat, men det kommer väl, hoppas på goa kvällar med dom bästa, nån go fest, och myskvällar med Dennis. Synd att en veckas lov går så sjukt fort bara, känns som man inte hinner göra det man vill göra.

Känner för att kolla på någon film, men vet inte vilken, som vanligt. Kanske tar och går en promenad istället, det skulle va ganska skönt faktiskt, men det blir väl som vanligt att man inte gör det. Känner för att sova bort hela dagen, men då kommer jag inte kunna sova något i natt. Plugga borde jag göra, men det har jag ingen ork till just nu så det väntar jag med tills lite senare. Säger ju detta, det finnns ingenting att göra när man är hemma. Ne nu ska jag ta tag i mitt liv, hur vet jag inte riktigt men det märker vi :) PUSS


Jag älskar min Dennis Jonsson

söndag

Och nu va det söndag igen. Blev fest igår igen, och som vanligt riktigt lyckat, men det kan väl inte bli annat med underbara människor. Idag fick man gå upp halv tolv för att tvätta. Så har tvättat dagen lång, och nu ska jag städa iordning här snart. Men dom tur är finns det underbara vänner som tagit bort det värsta. Lär ju somna tidigt ikväll, och det känns skönt att ha lite sovmorgon i morgon. Just nu sitter jag och väntar på att Dennis ska komma, vilket jag hoppas han gör snart. Jaja, nu ska jag börja plocka iordning lite, PUSS


lördagsmys

Lördag idag då. Vaknade hos Dennis kvart i åtta för att åka hemmåt, att gå upp kvart i åtta är ju inte särskilt lockande. Men vad gör man inte för sin mamma, hihi. Drar väl in till stan igen sen när pappa kommer hem runt tre. Så ikväll blir det fest! i like. Nu ska jag och mamma fika, HAVE A GREAT DAY/NIGHT PUSS

fredagsmys

ÄNTLIGEN FREDAG. Har längtat hela veckan. Nu snart ska jag gå till Dennis och vi ska chilla och ha film maraton. Ska bli skönt, blir väl att tagga till i morgon med. Jag älskar livet just nu alltså, ingenting går fel just nu.




<3

torsdag

Sitter just nu och väntar på min buss hem, ska hem och fira min bror som fyllar 23 idag, grattis! Sen ikväll drar jag in till stan igen för att vara med Dennis.

Skolan va chill idag, börja nio och sluta tolv. Känns som jag ligger efter som fan just nu bara, tre prov nästa vecka och kan/är inte klar med något ännu. Så just nu vill jag bara ha nästa vecka avklarad, så är det ju lov sen. Det kan behövas nu känner jag. Haha, igår gjorde jag ju en tabbe också. Jag vakna klockan sex och var helt säker på att det va torsdag, så tänkte jag på vad vi hade först, så kom jag fram till att det va idrott egentligen, men vi skulle inte ha någon idrott så vi fick sovmorgon till tio över nio tänkte jag, så jag sov vidare och tänkte ta den sena bussen in till stan (jag sov hemma hos mamma och pappa). Så iallafall när jag vaknar klockan åtta och har börjat göra iordning mig och så, så får jag ett sms av Jenny, där hon skriver att hon har missat bussen och att jag skulle hälsa Elsa att hon kom sent. DÅ slog det mig att det va onsdag och att vi började klockan åtta, haha så det kan gå.

Jag längtar så sjukt mycket till saker nu, min födelsedag, sommaren, AC/DC konserten & en helg med Maggan i Stockholm, längtar utomland osv. Jaja, det kommer väl någon gång i framtiden.

& idag har jag och Dennis 5 månader, jag älskar dig <3

hål

Sitter i skolan och pluggar till prov. Har hål till två, och då blir det bild. Känns inte så jätte kul att sitta och vänta i två timmar för en lektion och sen sluta tjugo över tre, menmen. Sen efter skolan ska jag som sagt ner till stan och möta upp Maggan & sedan köpa present till Jimmy och sen ta kort. HAVE A GREAT DAY PUSS


yes

Har precis ätit kvällsmat & tagit en dusch, skönaste & godaste på länge. Nu sitter jag och kollar på bygglov, (faktiskt roligt, iallafall att se hur det blir till slut) i väntan på att paradise hotel ska börja, om jag lyckas hålla mig vaken så länge, kan ju hända att jag somnar innan dess för just nu är jag hur trött som helst. Men iallafall vet inte riktigt vilket par jag tycker ska vinna, tycker om typ alla utom Pontus.

Imorgon blir det en lång dag igen, tre lektioner, men börjar åtta och slutar tjugo över tre. Betyder alltså att typ att hela dagen består av håltimmar. Tur att man bor nära nu då så man kan gå hem när man har långa hål. Efter skolan sen ska jag till stan och köpa present till min bror som fyller år på torsdag & sen när Maggan kommer ska vi fixa ett kort att skicka in till det nya körkortet till moppen som man måste fixa nu. Sen efter det drar vi hem till mig och chillar jävel.

Nu ska jag kolla klart på bygglov, plugga & sen kolla på paradise hotel finalen. Spännande, eller nej, inte egentligen eftersom jag hört talas om att folk läst på forum om vilka som vinner. Men hoppas det inte blir så, så det blir lite spännande ändå att kolla på det. PUSS

Mäggi & Me


tisdag

Hallåhallå. Kom precis hem efter en jobbig dag i skolan. Eller, den är inte så jobbig egentligen, men idag va den jobbig för jag va så himla trött. Började dagen med en tema dag då. Haha, vi va inte och kollade på en komiker som pratade om droger som jag skrev igår. Utan Shan Atci va där och pratade, riktigt roligt. Och sen var det en läkare som gått på ållebergsgymnasiet sen innan, som pratade om droger. Eller ja, cigaretter. Riktigt bra var det iallafall.

Nu ska jag snart ta bussen hem till mor och far. Men först måste jag städa och diska, som jag egentligen inte orkar, men det är väl sånt man måste göra ibland. Är riktigt sugen på något gott nu med, får nog springa in på ica och köpa något innan jag hoppar på bussen hem, en godispåse skulle inte sitta fel. Ne nu måste jag städa så jag hinner, PUSS

måndag

Happ, då va det måndag igen då. Helgen har gått fort som vanligt, och nu är det dags för skolan, dags för rutiner igen. Skolan va seg och sjukt tråkig, och det blev inte bättre av att jag va trött. Och självklart ska den jobbigaste dagen, med flest lektioner läggas på en måndag? det är väl ändå korkat eller. Inte en jävel som pallar en jobbig måndag när det precis vart helg.

Efter skolan följde Julia & Mischa med mig hem. Stekte lite pannkakor för ovanligheternas skull. Pannkakor sitter då aldrig fel. Efter det drog vi hem till Julia istället, och där kika vi tv och spela kort hela kvällen, och vad ska man spela om inte neger och president?

Kollade på paradise hotel nyss då, det programmet är fan upplagt alltså. Och kan inte sluta störa mig på Pontus, vinner han vet jag inte vad jag tar mig till? Jaja, det återstår att se imorgon. Nu ska jag nog sova snart, i morgon får vi en liten sovmorgon, känns skönt. Ska ha tema dag och gå till statsteatern och lyssna på någon snubbe som pratar, kommer inte på vad han heter, men det är någon komiker tror jag som ska prata om drogor om jag inte minns helt fel. Kan väl skriva mer om det i morgon. Så i alla fall ska vi lyssna på honom från halv nio till tolv i morgon, låter ganska segt, men får hoppas att det är kul.

Efter skolan i morgon ska jag hem till mor & far, känns skönt. Men nu börjar klockan bli mycket, och om jag ska orka upp i morgon måste jag sova nu. Men det har iallafall varit en trevlig dag ändå, måste jag säga.  PUSS&GODNATT

Jag har hört att den där Dennis Jonsson är en bra grabb alltså, han är tamigfan bäst

RSS 2.0