lysekil 26/6-10









midsommar 25/6-10








lite bilder från midsommar, som förövrigt var underbart.
blev dock inga bilder tagna i smögen

midsommar helg 2010

Oslagbar midsommarhelg! Underbart väder & underbar omgivning, vad mer behöver man säga?


bilder kommer inom kort framtid

24/6 torsdaaaag

Sitter i lägenheten och har precis packat klart tills i morgon. Åker i morgon förmiddag till Lysekil med Dennis, pontus, julia & kim där vi ska tillbringa våra nätter och senare drar vi vidare till smööööööööögen, taggad som fan. hehehehehe

Annars så har dagen varit bra, lite bad och lite sånt. Nu sitter jag och väntar på att maggan & lina ska bli klara så jag kan möta doooom, sen vidare till dennis.

HÖRS PÅ SÖNDAG !!!!

onsdag 23/6

Var meningen att jag Ida och Mischa skulle åkt till grushålan idag, men klart man vaknar upp och ser att det är molnigt som fan. TRÅKIGT. Så nu istället ska jag tillbringa dagen här hemma hos mamma och pappa, innan jag drar i väg och firar midsommar i morgon och är borta över hela helgen, blir lite lysekil och lite smögen, NICE.



fast funderar på att ringa och väcka Ida och cykla och möta henne lite nu, hihi puss

fredag 18/6

Sitter just nu och kollar på festföreställningen inför bröllopet. Har inte kollat mer än en timme kanske och har suttit med en klump i halsen hela tiden. När barnen började sjunga, då brast det. I morgon blire fan kolla bröllopet med Maggan, det lär bli många tårar.

Denna dagen har spenderats med Dennis, Mischa & Julia. Ätit pizza och bara haft det chell. Nu ska jag fortsätta kolla på TV. TACK FÖR MIG

onsdag 16/6

Ligger och försöker sova, men icke. Så därför slänger jag in ett blogginlägg om dagen istället. Ja, vaknade upp hos Dennis redan vid halv tio, så upp och hoppa och direkt ut i solen. Ganska så snabbt bestämde vi oss tillsammans med Mischa att åka till grushålan och bada, så vid ett va vi på plats vid grushålan. Efter en stund kommer Kalle & Lina, Dennis följer med Kalle till stan och Lina stannar med mig och Mischa och fortsätter sola och bada. Där låg vi ända fram till halv sju, då jag skjutsa hem Lina och sen fortsatte hem till mamma & pappa.


JAG&MISCHA




<3 dennis jonsson är det bästa jag vet

tisdag 15/6 äre lan så äre



Kom in till stan vid kvart i fem då det var handledarkurs. Satt där i fyra timmar, lite halvsegt men det gick ganska fort ändå. Efter det blev det en pizza och sen hem till Dennis, på brist att inte ha något att göra så åkte vi hem till mig och hämta min dator och nu sitter vi här som två nördar. Jaja, nu ska jag hitta något roligt spel och nöta, hehehehe puss

tisdag 15/6

Äntligen är det bra vädeeeeeeeeeeer. Vaknade upp hemma hos Dennis, kollade ut och såg att solen sken så vi satte oss ute medans jag väntade på min skjuts hem. Idag hade det varit en perfekt dag att åka till grushålan, men har ingen tid till det. Senare blir det handledarkurs på thorells i fyra timmar, wiho. Jaja, ska bli kul att kunna börja övningsköra iallfall. I morgon blir det förhoppningsvis ikea med Dennis och på torsdag blir det svalnäs. Men vad som händer i helgen har jag ännu inte hunnit fundera på?


måndag 14/6

Godmorgon! Fan vad jag älskar lov, kan jag börja med att säga. Sov tills nu och det kan nog ha varit det skönaste jag gjort på länge.

Nu snart ska jag gå till Dennis, jag känner för en fika på lilla blå, får väl se om man får med honom dit. Ikväll åker jag nog hemåt, sover hemma för i morgon ska jag ta den tredje sprutan, ajajajajajjajajajaj. Sen efter det i morgon är det handledarkurs på Thorells.

Känner för att hoppa in i duschen nu, men är inte lika taggad på att städa i ordning det innan jag kan duscha, det är grus i hela badkaret efter i fredags, haha. Jaja, nu ska jag fixa mig och kila iväg till Dennis!


söndag 13/6

Jag kan inte påstå att det känns som sommarlov. Dåligt väder, och det känns verkligen som man ska tillbaka till skolan i morgon igen. Nemen det brukar väl vara så att man fattar att det är sommarlov för än efter nån vecka. Jag hoppas verkligen på bättre väder nu! Orkar inte med allt tråkigt regn.

Idag iallafall så vaknade jag upp bredvid Magdalena hos henne. Vi kollade klart på filmen vi började kolla på i natt, sen åkte jag hem till mamma och pappa. Så nu har jag ätit lite tårta, chillat och sen åkte vi en sväng när mamma körde för första gången på två år. Förutom några kärringstopp så gick det bra, haha.

Nu har jag suttit här en stund, börjar bli lite rastlös faktiskt. Ska in till stan senare med Magdalena, så ska hon sova hos mig eftersom hon börjar jobba i morgon, jag säger bara tack gode gud för att jag inte gör det för jag känner mig helt jävla död. Dom kommande två veckorna ska jag bara ta det lugnt och sova ut ordentligt, ska bli skönt. Sen är det ju midsommar och då blir det smögen!

Nu ska jag gå och umgås med min mamma lite, sen åker jag in till staden. PUSS

lördag 12/6 födelsedagsfest för Ida

Vaknade upp mellan två av mina favoriter. Låg kvar och slöade ett tag sen fick jag med mig dom till staden för att äta en pizza, ingen större skräll sådär dagen efter. Vid fyra drog jag och Maggan hem till henne, börja fixa oss, sen va det bara att ladda om krafterna för att sedan dra till Ida där det var födelsedagsfest för henne. Mycket trevlig kväll med trevliga människor.


maggan jag och dennis, haha lina smygfotar sådär på morgonkvisten

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA IDA, I LOVE YOU

fredag 11/6 skolavslutning & skumparty

Vaknade av att klockan ringde kvart i sju, hoppade upp och in i duschen. Sen i väg till skolan, blev avslutning som höll på i knappt tjugo min. Efter avslutningen åkte jag hem till mor & far, där vi åt lite tårta och så. Vid halv fem åkte jag in till stan med Ida & Maggan. Hem till mig och göra oss i ordning och sen vidare till Elionor, där det blev party. Sen vidare mot terrassen där det va skumparty. En mycket trevlig kväll!





kvällen slutade med att jag maggan var blöta hela vi, och sand överallt så vi bestämde oss för ett nattbad, och med hem kom också dennis & joel. Så jag maggan och dennis hoppade i och badade. hahah, Maggan är barn på nytt, på mig ser det ut som jag har fått en och annan blåtira och dennis är posarn nr 1 och vi får ju inte glömma vår fotograf linisen som också var med hihi

2/6 STOCKHOLM

Sitter och väntar på att klockan ska gå så maggan kommer snart och hämtar upp mig. Ska snart packa det sista inför stockholm, tåget går vid fem så är i stockholm runt nio ikväll. kommer bli underbart! där vi sedan tar oss till Magdalenas syster Theres där vi ska tillbringa alla dessa dagar. I morgon blir det AC/DC konsert, fredag gröna lund och lördag shopping! :DDDDDDDDDDDDDDD


RSS 2.0