tisdag 27/4

Det värsta som finns är att vakna upp med huvudvärk. Har haft huvudvärk nästan varje dag i typ två veckor nu, så jävla jobbigt. Får nog gå och kolla upp detta. Så pga. min huvudvärk idag missar jag ett prov, inte kul, hade vart skönt att få det gjort. Nu ska jag fixa något att äta, ta en huvudvärkstablett och lägga mig framför en film och tycka synd om mig själv. Adios.


sunday

HAAAAAAALLLOOOO

Det har varit en riktigt bra helg. I fredags va det fest hos mig då, kvällen gick väldigt fort men den blev riktigt lyckad. Igår mådde jag som förtjänat, men med lite kalas för mig och god mat mådde jag mycket bättre. Så på kvällen blev det lite party igen, trevligt. Och idag mådde jag som förtjänat igen. Men ida och terror har gjort min dag och piggat upp mig =) I morgon börjar skolan igen och jag oooooorkar inte, jag hatar att helgerna går så förbaskat fort.. Jaja, nu ska jag ta mig något att äta och vänta på dennis :)


sötisterror

thursday

Hallå! Redan torsdag, veckorna går så jävla fort. Skönt =) torsdag är goaste dagen i skolan iaf, slutar kvart över tolv, underbart! Efter skolan följde Mischa med mig hem en stund, men åkte lika snabbt och hämtade Julia, så chilla jag med dom en stund. Vid halv fem åkte jag hemåt till mor & far, så har jag städat lite och ska snart äta thai mat, mums. I morgon är det party hos mig som gäller, och jag är så taggad man kan bli just nu! :D


happy birthday to me

Har fått finfina presenter från nära och kära, I LOVE YOU ALL!  Dagen har hittills varit jätte bra, god mat & underbar familj. Så nu ska jag bara chilla resten av kvällen, och känna på hur det känns att vara 16, haha. Ha en bra kväll! HOY

jag kan ju säga såhär..

..att jag har världens bästa vänner. Jag kom till Lina, lina säger "kan inte du följa med mig ut till husvagnen, Emil och hans kompisar va där i natt så ska stänga av värmen.." detta möts jag av i husvagnen:





JAG ÄLSKAR ER

boooring

Just nu känner jag att min blogg är den tråkigaste i världen, men det ska bli ändring på det. Ska fixa till en ny design och vara med aktiv. PUSS


17/4

Herregud vad jag är trött. Kom hem från ida, där det var grillning med härligt folk igår, runt halv ett ungefär. Somnade kanske runt ett och vaknade klockan tolv idag och kände att jag skulle kunnat sova minst 5 timmar till. Inte likt mig. Jaja, kvällen var hur mysig som helst i går hos ida, vi grillade, pratade och hade allmänt trevligt. Jag lägger in lite bilder senare. Har varit hur trött som helst idag som ni kanske redan förstått, så dagen har spenderats till film, mat, och en välbehövlig dusch. Ikväll ska jag till Linafina och mysa, hihi.


11/4

Äntligen härligt väder! Har spenderat dagen ute med Dennis, softat i solen & grillat. Vid fem drog vi till freja och skatade (eller ja, Dennis gjorde hihi) Ska snart dra mig hemåt och där väntar städning (suck) och ett varmt långt bad.


<3


skövde

Drar till skövde och shoppar & går på bio med Dennis :D PUSSS

onsdag

Sitter just nu och kollar på Anna Anka söker assistent, lite små kul. Skolan idag har varit väldigt lugn och go, och efter skolan följde Julia med mig hem, vi satt och prata om utlandsresa som vi planerar att åka på om vi får pengar till det, det skulle ju inte sitta fel alltså. Lagade också lite mat. Ska snart plugga lite, och sedan ska jag nog lägga mig i sängen, ganska trött och sådära.

next summer, maybe?


wooohoo

Sådär nu har jag pluggat klart medicinen (nästan) och nu har jag precis bäddat ner mig. Nu mår jag i allafall mycket bättre, bara att jag fått sommarjobb plåstrade ju alla sår, underbart! Har försökt mixa ihop en ny header också, men den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det kommer väl upp någon ny snart förhoppningsvis. I morgon är en såndär jätte värd dag med tre lektioner och tusen håltimmar, usch, och just nu känner jag att jag bara skriver detta inlägget för att skriva, så nu säger jag godnatt innan jag fortsätter skriva ovärda saker som ingen egentligen bryr sig om. GODNATT.


och där fick jag ett...


tisdag

Äntligen hemma från skolan, mår inte så bra, har ont i huvudet & magen och är jätte trött. Och det känns ju inte direkt bättre att veta att plugg väntar, usch. Men innan jag tänker ta tag i plugget ska jag se lite på tvn, (om den inte fuckar ur igen) och äta lite. Så mycket hade jag på hjärtat, nu ska jag fixa något att äta och sedan blire tvn. HOY

måndag

Fick tillslut igång min tv och fick se de program jag ville se på. Tog mig ett långt välbehövligt & skönt bad och sedan fick jag ett sugen-på-godis-ryck så jag cyklade iväg till PA:S för att köpa godis. När jag kom hem satte jag mig vid datorn för att kolla på första talang avsnittet, men självklart funkade inte det, så där sjönk mitt humör en liten bit igen, men då ringer Dennis och säger att han kommer upp till mig så då blev jag glad igen. Mitt humör har gått upp & ner hela dagen, men nu har jag och Dennis ätit donken och ligger och kollar på Johan Falk så nu är mitt humör på topp. Skolan är ju inte så lockande, men det är väl bara att gilla läget. Nu ska vi bädda ner oss och kolla vidare på Johan Falk, sen sova, ADIOS.


<3

5 april

Tro fan att när jag väl kommer till lägenheten, trött & lite små grinig, sätter mig i soffan och slappnar av, tänker "gud vad jag känner för att se på något bra på tv, undra om det går något bra" startar datorn och kollar om det går något jag vill se, hittar massor jag vill se på, så funkar inte min jävla tv, jag får damp, vet inte vart jag ska ta vägen, har vridigt och bytt sladdar och gjort allt jag kommer på men den funkar inte, blir galen. Känner för att kasta ut den eller något, så jävla sur. Jaja, jag ska försöka lite till snart, annars får jag väl ta ett bad eller något.

det va det jag ville ha sagt, hoy

4/4-10

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. Gårdagen gick upp & ner, ena stunden va den bra, andra dålig. Men med bra sällskap överväger det till en bra kväll. Kvällen började med att vi åt mat hemma hos mig, mycket gott! Sen gick vi från ena festen till den andra. Kvällen slutar med att det är fest på berget, (vi befinner oss då på wetterlin) så vi började traska upp till berget, självklart drar alla från festen när vi väl är framme, härligt haha. Så det va bara att gå tillbaka igen. Sen blev det självklart en nattpizza som alltid, sen efter det drog jag och Dennis hem till honom och sov. Lite bilder från kvällen kommer upp senare.

Nu kom jag precis hem till Mor & Far från stan. Och ska snart börja fixa mig och sedan dra vidare till Ida. Vi ska iallafall chilla ute i det goa vädret, och bara ha det gött.


7 månader med min sötis idag, love you.


have a great day, adios.

påskafton

Idag är det påskafton då. Ser ut som att det kommer bli en bra kväll med härliga människor. Ska äta lite god mat/förfesta med brudarna och sen vandra vidare på fest.

Vaknade upp bredvid Lina runt halv tolv idag, trötta och sletna efter gårdagens chillpartaj. Men vi drog oss upp tillslut och tog cykeln till willys och köpte lite frukost/mat till i kväll. Sen satt vi och bara chilla i det sköna vädret. Och nu är vi tillbaka här, eller ja just nu sitter jag här själv och ska snart städa upp lite, Lina tog cykeln till pa:s och köper till lite mat som inte fanns på willys (hurtig tjej det dära). Men ne, nu måste jag nog ta tag i städningen här. Ha en bra påsk allihopa!

långfredag

Igår åkte jag & Lina in till stan igen. Vi började med att slinga/färga varandras hår, vilket blev ett bra resultat. Runt nio blev det lite impulsfest med härligt folk.


kvällens outfit

1/3-10 ullared

Sådär, då va en hel dag i halmstad/ullared avklarad. Har varit en låååång trevlig dag med många bra inköp. Blev upphämtad vid halv tio, först ner till halmstad för Lina skulle operera handen. Vid fyra va operationen klar och vi åkte vidare till ullared. Där vi spenderade tre stressiga timmar, men trots all stress fick jag med mig jätte mycket fina saker hem. Så här kommer lite bilder från dagens inköp.






Ja, det va lite smått och gott. Nu måste jag sova innan jag dör, godnatt!

RSS 2.0